Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Μία επιτυχημένη συνεργάτης της Google!

Πηγή Πλέσσα, ιδρύτρια της www.zantehotels4u.com, Ζάκυνθος
Πηγή Πλέσσα, ιδρύτρια της ZanteHotels4U

Η Πηγή Πλέσσα μεγάλωσε στην Ζάκυνθο και από μικρή ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση Hotel Plessas Palace. Αντιλήφθηκε από νωρίς ότι ο κόσμος οργανώνει από το χειμώνα τις καλοκαιρινές διακοπές και για αυτό, πέρα από το να αναλάβει τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης, δημιούργησε το 2010 την ιστοσελίδα www.zantehotels4u.com για να προσφέρει μία ολοκληρωμένη πρόταση (διαμονή, μεταφορά και μονοήμερες κρουαζιέρες) σε όσους επισκέπτονται το νησί.


Το ίντερνετ μπήκε στη ζωή της στη διάρκεια των πανεπιστημιακών της σπουδών και έκτοτε κυνηγάει με κάθε τρόπο να αναπτύξει την επιχείρηση της μέσω του διαδικτύου. Για αυτό το λόγο πέρασε τις εξετάσεις Google Partners ώστε να μπορεί να ακολουθεί της εξελίξεις από κοντά, καθώς “όσο σημαντικό είναι να έχεις ιστοσελίδα τόσο σημαντικό είναι να έχεις AdWords”.

Πιστεύει πως το κύριο συστατικό της επιτυχίας στο διαδίκτυο είναι “μία απλή ιστοσελίδα, φιλική προς κινητές συσκευές που φορτώνει γρήγορα - έτσι ώστε να μην φεύγουν οι χρήστες -  και με χρήσιμο περιεχόμενο”. 

Η κίνηση στην ιστοσελίδα έχει αυξηθεί κατά 97% σε σχέση με πέρσι και το 45% αυτής προέρχεται από το AdWords, ενώ το τηλεφωνικό κέντρο δέχεται τηλεφωνήματα, κάτι το οποίο δεν ίσχυε από τόσο νωρίς τα προηγούμενα χρόνια.

Το ZanteHotels4U ξεχωρίζει για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει. Συγκεκριμένα, η εξυπηρέτηση είναι διαθέσιμη από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ μέσω τηλεφώνου και chat με σκοπό  να μοιραστούν τη γνώση τους για το νησί με όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες. Για αυτό το λόγο η Πηγή ενθουσιάστηκε όταν είδε ότι μπορεί να διευκολύνει τους χρήστες να επικοινωνήσουν μέσω γραπτών μηνυμάτων κάνοντας κλικ στις Επεκτάσεις Μηνυμάτων AdWords.

Επίσης, δημιούργησε εύκολα και γρήγορα διαφημίσεις εικόνας με τη βοήθεια του AdWords:“δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι δεν θα χρειαστώ τη βοήθεια γραφίστα για να δημιουργήσω όμορφες διαφημίσεις”. Aκόμα, εντυπωσιάστηκε με τις δυνατότητες που προσφέρουν οι διαφημίσεις στο Gmail: “δημιουργούνται πολύ εύκολα και μπορείς να στοχεύσεις εύκολα το κοινό που δέχεται emails από τους ανταγωνιστές σου”. 

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν πελάτες από το εξωτερικό δεν μπορούν να επιτύχουν χωρίς τη βοήθεια τους διαδικτύου”. “Δεν αρκεί μόνο να υπάρχεις στο διαδίκτυο, πρέπει και να έχεις και στρατηγική για το SEO και το AdWords”.

Τέλος, με  το Google My Business και το κανάλι στο YouTube ολοκλήρωσε την εικόνα της επιχείρησης στο διαδίκτυο, καθώς προσφέρει στους πελάτες περισσότερες πληροφορίες και αυξάνει την εμπιστοσύνη του κοινού προς την επιχείρηση. “Μακάρι να είχα επενδύσει σοβαρά και με γνώση 5 χρόνια νωρίτερα στο AdWords,  τα επιχειρηματικά μου βήματα θα ήταν διαφορετικά, μπορεί να είχα και 10 φορές την αύξηση που έχω σήμερα”.

Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε στις 5 Απριλίου 2017 στο https://adwords-gr.googleblog.com/2017/04/adwords-zantehotels4ucom.html

από τη Μαίριλυ Μητροπούλου, Account Strategist


Είμαστε ντόπιοι, ρωτήστε μας!


Είμαστε από τη Ζάκυνθο και μαζί μας θα κλείσετε ονειρεμένες διακοπές στο νησί μας! Ρωτήστε μας για διαμονή, εκδρομές και τοποθεσίες της Ζακύνθου! Μιλήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε ιδέες για αξέχαστες διακοπές σε αυτό το στολίδι της Μεσογείου! Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε ώρα από τις 9 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. Θα μας βρείτε σε:

Σταθερό τηλέφωνο: 26950 29700
Chat σε WhatsApp ή  Viber: 698 5014 338
Facebook messenger ή voice chat
email: info@zantehotels4u.com
Φόρμα επικοινωνίας στο site μας

Ακολουθήστε μας Facebook, twitter, Pinterest & Instagram για τις καλύτερες συμβουλές, ιδέες και προτάσεις!