Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Τα top 5 + 1 μέρη για να διασκεδάσετε στη Ζάκυνθο!

Διασκέδαση στη Ζάκυνθο

Δείτε ποιο μέρος της Ζακύνθου ταιριάζει καλύτερα στις βραδινές εξόδους σας!

Ο Λαγανάς και το Αργάσι απευθύνονται σε ένα πιο νεανικό κοινό που διασκεδάζει σε έντονους ρυθμούς. Η Χώρα Ζακύνθου προτιμάται από τους πιο κοσμοπολίτες που απολαμβάνουν τους περιπάτους στο λιμάνι και την πλατεία.

Το Τσιλιβί και ο Άγιος Σώστης προσφέρονται για μια πιο χαλαρή διασκέδαση, ιδανική για ζευγάρια και οικογένειες που θέλουν να απολαύσουν το ποτό τους με περισσότερη ηρεμία.

Αργάσι (Ζάκυνθος)
Ποια περιοχή προτιμούν οι ντόπιοι της #Ζακύνθου για τις νυχτερινές τους εξορμήσεις; Το #Αργάσι φυσικά! #ZanteLocalTips Μάθετε περισσότερα για τη νυχτερινή ζωή στη #Ζάκυνθο στο https://goo.gl/53F5ts
Δημοσιεύτηκε από ZanteHotels4U: Hotels, Studios & Boat Trips στις Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017



Η περιοχή την οποία προτιμούν οι ντόπιοι για τις νυχτερινές εξόδους τους

To Αργάσι αποτελεί μια πολυσύχναστη περιοχή στην ανατολική μεριά της Ζακύνθου. Απέχει 4 χλμ. από το κέντρο της Ζακύνθου και 6 χλμ. από το αεροδρόμιο. Το επισκέπτονται ξένοι τουρίστες, αλλά και ντόπιοι, για τις βραδινές τους εξόδους. Είναι η ιδανική περιοχή για παρέες νέων αλλά και για ζευγάρια που αναζητούν την έντονη νυχτερινή διασκέδαση. Σε αυτό θα βρείτε αρκετά cafe-bar, night club και μαγαζιά με ζωντανή ελληνική μουσική. Συστήνεται ανεπιφύλακτα και στους καλοφαγάδες καθώς έχει αρκετά ταβερνάκια και εστιατόρια.

Λαγανάς (Zάκυνθος)

Rebublic beach club - Λαγανάς


Ιδανικός προορισμός για διακοπές με έντονο χαρακτήρα και πολλές επιλογές διασκέδασης


Ο Λαγανάς είναι η πιο τουριστική περιοχή της Ζακύνθου. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού, απέχει 8 χλμ από το λιμάνι της Ζακύνθου και σχεδόν 7 χλμ από το αεροδρόμιο. Τον προτιμούν περισσότερο ξένοι τουρίστες νεαρής ηλικίας. Στο κέντρο του Λαγανά είναι μαζεμένα όλα τα μεγάλα κλαμπ της περιοχής που απευθύνονται κυρίως στο νεανικό κοινό. Φιλοξενούν διάσημους DJs, οργανώνουν διάφορα party και happenings. Τα μικρά μπαρ κοντά στην παραλία σερβίρουν γευστικά και δροσιστικά cocktail. Δεν θα αφήσουν παραπονεμένους όσους επιθυμούν μια πιο χαλαρή διασκέδαση με ρομαντικό και ατμοσφαιρικό χαρακτήρα. Ο ήχος της θάλασσας σε συνδυασμό με τη μουσική σε ένα πιο ήπιο τέμπο εγγυώνται μια υπέροχη καλοκαιρινή έξοδο.

Χώρα Ζακύνθου
Base cafe-bar - Χώρα Ζακύνθου

Η βασίλισσα του νησιού με τη βενετσιάνικη ομορφιά και τα μοντέρνα cafe - bar.


Η Χώρα Ζακύνθου αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλους όσους επιθυμούν να βρίσκονται στο κέντρο του νησιού, να είναι κοντά σε καφέ και μπαρ, να διασκεδάζουν ήρεμα και να επισκεφτούν μουσεία και εκκλησίες. Απέχει 5 χλμ. από το αεροδρόμιο του νησιού. Ζευγάρια, οικογένειες με παιδιά, αλλά και παρέες που τους αρέσει να βρίσκονται στο κέντρο των γεγονότων θα ευχαριστηθούν τη διαμονή τους εδώ. Οι επιλογές διασκέδασης και εστίασης είναι αρκετές: bar με ροκ μουσική, cafe-bar, roof garden με θέα όλη τη χώρα, αλλά ακόμη και ντισκοτέκ που βρίσκεται στο δρόμο προς τη Μπόχαλη.


Τσιλιβί (Ζάκυνθος)
Molly Malone's pub - Τσιλιβί


Χαλαρή νυχτερινή ζωή προσιτή κυρίως σε οικογένειες.




Το Τσιλιβί είναι ένα παραθαλάσσιο μέρος που βρίσκεται ανατολικά του νησιού. Απέχει 5 χλμ. από το κέντρο Ζακύνθου και 9 χλμ. από το αεροδρόμιο. Αποτελεί μια περιοχή με χαλαρή διασκέδαση αγαπητή κυρίως στους ξένους τουρίστες. Τα μπαρ στα κεντρικά σημεία της περιοχής, διαθέτουν μεγάλες οθόνες για προβολή αθλητικών γεγονότων, σερβίρουν φαγητό ή σνακ και οργανώνουν διασκεδαστικά events, όπως ελληνικές βραδιές, βραδιές καραόκε και βραδιές Elvis ή άλλων διάσημων αστέρων του Hollywood. Εκεί θα ακούσετε συνήθως ξένη μουσική των 80s και 90s. Τα περισσότερα είναι κατάλληλα για όλη την οικογένεια, αφού σερβίρουν και παιδικά cocktail


Καλαμάκι (Ζάκυνθος)
Μπυραρία Look Up - Καλαμάκι



Χαλαρή διασκέδαση κοντά στη θάλασσα για μικρούς και μεγάλους!


Το Καλαμάκι βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού. Απέχει 5,5 χλμ. από τη Χώρα Ζακύνθου και 3,5 χλμ. από το αεροδρόμιο. Είναι ιδανική περιοχή για ζευγάρια και οικογένειες που αναζητούν μία ποιοτική και ήρεμη τοποθεσία με αρκετές επιλογές διασκέδασης και εστίασης, κοντά στην πόλη αλλά και το Λαγανά. Από νωρίς είναι ανοιχτά καφέ και μπυραρίες στο Καλαμάκι, όπου θα βρείτε ποικιλία σε μπύρες, αλλά και καλή ποιότητα καφέ. Ο κεντρικός δρόμος διαθέτει μεγάλα πεζοδρόμια, ιδανικά για βόλτες και περπάτημα. Όταν βραδιάσει, τα μικρά μπαρ της περιοχής ανάβουν τα φώτα τους και σας περιμένουν. Χαλαρή διασκέδαση στα μέτρα του φυσιολογικού, ιδανική για οικογένειες. Δεν λείπουν οι οθόνες από όλα σχεδόν τα μαγαζιά,  όπου θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Άγιος Σώστης (Ζάκυνθος)
Νησάκι Cameo -  Άγιος Σώστης


Στο νησάκι Cameo θα απολαύσετε το ποτό σας μπροστά από μια εξωτική παραλία.


Η διασκέδαση στον Άγιο Σώστη είναι σχετικά ήρεμη. Η θέα στον κόλπο του Λαγανά προσφέρεται για ρομαντικές βόλτες. Τα cafe-bar της περιοχής μένουν ανοιχτά ως αργά το βράδυ. Προσφέρουν δροσιστικά cocktail, μπύρα, κρασί ή ό,τι άλλο ποτό εσείς επιθυμείτε. Το πιο γνωστό Night Club βρίσκεται πάνω στο νησάκι Cameo. Εκεί το βράδυ μπορείτε να χορέψετε και να αφεθείτε στους ρυθμούς της μουσικής και στο ανεπανάληπτο τοπίο. 


Είμαστε ντόπιοι, ρωτήστε μας!

Είμαστε από τη Ζάκυνθο και μαζί μας θα κλείσετε ονειρεμένες διακοπές στο νησί μας! Ρωτήστε μας για διαμονή, εκδρομές και τοποθεσίες της Ζακύνθου! Μιλήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε ιδέες για αξέχαστες διακοπές σε αυτό το στολίδι της Μεσογείου! Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε ώρα από τις 9 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. Θα μας βρείτε σε:

Σταθερό τηλέφωνο: 26950 29700
Chat σε WhatsApp ή  Viber: 698 5014 338
Facebook messenger ή voice chat
email: info@zantehotels4u.com 
Φόρμα επικοινωνίας στο site μας

Ακολουθήστε μας Facebook, twitter, Pinterest & Instagram για τις καλύτερες συμβουλές, ιδέες και προτάσεις!