Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Τραβήξτε φωτογραφίες στα πιο «ουάου» σημεία του νησιού!

Θέα προς το Ναυάγιο Ζακύνθου


Τραβήξτε τις πιο όμορφες φωτογραφίες στη Ζάκυνθο στα μέρη με την πιο καταπληκτική θέα! Δημιουργήστε αναμνήσεις που θα μείνουν ζωντανές για πολύ καιρό, με φωτογραφίες στο μαγευτικό Ναυάγιο, το ρομαντικό Καμπί και την κοσμοπολίτικη Μπόχαλη.

Φωτογραφίστε το Ναυάγιο από ψηλά!


Κόλπος του Ναυαγίου, Δυτική Ζάκυνθος
Η θέα του Ναυαγίου από ψηλά

Το νούμερο 1 αξιοθέατο του νησιού!

Η θέα στον κόλπο του Ναυαγίου είναι απλά εκπληκτική. Πάνω από το Ναυάγιο υπάρχει μια πλατφόρμα στην οποία μπορείτε να σταθείτε και να τραβήξετε μοναδικές φωτογραφίες και selfie που πέρα από τις αξέχαστες αναμνήσεις, θα σας χαρίσουν και αμέτρητα likes!



Το διασημότερο αξιοθέατο στη Ζάκυνθο
O Κόλπος του Ναυαγίου από ψηλά

Από αυτό το σημείο έχουν τραβηχτεί οι καλύτερες φωτογραφίες του Ναυαγίου
Η πλατφόρμα στην οποία στέκεστε για φωτογραφίες

H θέα από το Καμπί!


Ιδανικό μέρος για ρομαντικές βόλτες
Η θέα από το Καμπί

Το καλύτερο μέρος για μια ρομαντική βόλτα!

Στη δυτική πλευρά της Ζακύνθου υπάρχει ένα σημείο με απίστευτη θέα προς το απέραντο γαλάζιο. Είναι το Καμπί το οποίο βλέπει προς τον όρμο της Σχίζας. Είναι και αυτό ένα ιδανικό σημείο για να φωτογραφηθείτε!


Η θέα από τη Μπόχαλη!


Το σημείο με την καλύτερη θέα στη Ζάκυνθο
Η θέα από τη Μπόχαλη


Η πιο εκπληκτική θέα της Χώρας Ζακύνθου που θα μπορούσατε να έχετε!

Η Μπόχαλη είναι άλλο ένα “must” του νησιού. Βρίσκεται σε έναν λόφο κοντά στην Πόλη της Ζακύνθου. Προσφέρει πανοραμική θέα στην πρωτεύουσα του νησιού. Μπορείτε να καθίσετε στο πέτρινο πεζούλι που θα βρείτε και να βγάλετε μια καταπληκτική selfie ή απλώς να φωτογραφίσετε το τοπίο! Μπορείτε ακόμη, αν έχετε χρόνο να απολαύσετε ένα ρόφημα, ή ένα παραδοσιακό γλυκό της Ζακύνθου (φρυγανιά, την καλύτερη στο νησί) σε ένα από τα όμορφα καφέ που θα βρείτε εκεί κοντά.


Σας προτείνουμε!


Όλα αυτά τα πανέμορφα σημεία που δεν πρέπει να χάσετε μπορείτε να τα επισκεφθείτε κάνοντας την εκδρομή μας! Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τη σελίδα μας https://goo.gl/2cm32x και να συμπληρώσετε τη φόρμα κράτησης!

Tip! Κλείστε την εκδρομή σας στην αρχή των διακοπών σας για να μπορέσετε να τη μεταθέσετε σε περίπτωση απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών!


Είμαστε ντόπιοι, ρωτήστε μας!


Είμαστε από τη Ζάκυνθο και μαζί μας θα κλείσετε ονειρεμένες διακοπές στο νησί μας! Ρωτήστε μας για διαμονήεκδρομές και τοποθεσίες της Ζακύνθου! Μιλήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε ιδέες για αξέχαστες διακοπές σε αυτό το στολίδι της Μεσογείου! Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε ώρα από τις 9 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. Θα μας βρείτε σε:


Chat σε WhatsApp ή  Viber: 698 5014 338
Facebook messenger ή voice chat


Ακολουθήστε μας FacebooktwitterPinterest & Instagram για τις καλύτερες συμβουλές, ιδέες και προτάσεις!