Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Κάντε την ωραιότερη βαρκάδα στη Ζάκυνθο με VIP σκάφος!

Eνοικιάστε ένα πολυτελές ιδιωτικό σκάφος για εσάς και την παρέα σας! Επιλέξτε εσείς πού θα κολυμπήσετε! Δείτε το Ναυάγιο και άλλα αξιοθέατα της Ζακύνθου και χαρείτε την ομορφιά τους πλέοντας σε ένα σκάφος μόνο για εσάς!

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία να αρμενίσετε στο Ιόνιο πέλαγος με ένα ιδιωτικό σκάφος μόνο για εσάς και την παρέα σας, φτιάχνοντας την πιο ξεχωριστή ανάμνηση των διακοπών σας!

Θα ξεκινήσετε από το Κερί, στη Ζάκυνθο και με αυτό το ενοικιαζόμενο σκάφος, μπορείτε να φτάσετε μέχρι και το Ναυάγιο. Με έναν ντόπιο καπετάνιο θα σταματήσετε όπου και για όση ώρα εσείς επιθυμείτε και θα κολυμπήσετε σε ανεξερεύνητες παραλίες

Ανακαλύψτε τις Σπηλιές του Κερίου, το Κορακονήσι, το Πόρτο Λιμνιώνα, επιστρέψτε το απόγευμα στο Μαραθονήσι, να απολαύσετε ένα υπέροχο μπάνιο σε αυτό το ανέγγιχτο νησάκι σε σχήμα χελώνας και φυσικά κολυμπήστε στο Ναυάγιο!


Το VIP σκάφος!


Το VIP σκάφος είναι μοντέλο του 2014, 6,7 μέτρα μήκος, με μηχανή 150 ίππων. Μπορεί να μεταφέρει έως και 10 άτομα, με απόλυτη ασφάλεια. Είναι ένα απολύτως ασφαλές σκάφος, το οποίο διαθέτει συσκευή εντοπισμού –GPS-. Είναι πλήρως ασφαλισμένο, τόσο το ίδιο όσο και εσείς. Δεν υπάρχει δηλαδή, καμία επιπλέον χρέωση, αφού ακόμα και ο καπετάνιος και τα καύσιμα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.


Πληροφορίες για την εκδρομή

Δρομολόγια: καθημερινά

Δωρεάν Μεταφορά: δωρεάν μεταφορά απ’ ευθείας από Τσιλιβί, Καλαμάκι, Λαγανά, Άγιο Σώστη, Αργάσι, Πόλη της Ζακύνθου, Τραγάκι.

Για όσους κατοικούν στις περιοχές: Αλυκανά, Αλυκές, Αμμούδι, Καλλιθέα, Ψαρού, Γερακαρίο το σημείο παραλαβής το Εστιατόριο Popeye's στο Τσιλιβί


Για όσους κατοικούν στο Βασιλικό το σημείο παραλαβής είναι η Εκκλησία Αγίου Ευσταθίου στο Αργάσι.

Σημείο Αναχώρησης: Λιμάνι Κερίου

Διάρκεια: από την ώρα που θα παραλάβετε το σκάφος έως τη δύση του ηλίου

Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά

Τιμή:

Η τιμή της εκδρομής εξαρτάται από τη διάρκεια που θα επιλέξετε να έχετε το σκάφος δικό σας, αλλά και από το τι ακριβώς επιθυμείτε να δείτε

Παρακάτω παραθέτουμε επιλογές για μια εκδρομή με το VIP ιδιωτικό σκάφος!


1. Eνοικιάστε το VIP σκάφος για ολόκληρη την ημέρα.


Τιμή: 750 ευρώ (καπετάνιος και καύσιμα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή). Κάνετε στάσεις όπου εσείς επιθυμείτε. 


2. Ενοικιάστε το VIP σκάφος για να δείτε το Ναυάγιο
Τιμή: 600 ευρώ (καπετάνιος και καύσιμα συμπεριλαμβάνονται στη τιμή). Πέρα από το περίφημο Ναυάγιο μπορείτε να κάνετε στάσεις και όπου αλλού εσείς επιθυμείτε. 3. Ενοικιάστε το VIP σκάφος για να δείτε το Ναυάγιο και τις Γαλάζιες Σπηλιές 

Τιμή: 650 ευρώ (καπετάνιος και καύσιμα συμπεριλαμβάνονται στη τιμή)

4. Πάρτε την παρέα σας και δείτε το Ναυάγιο με εισιτήριο

Τιμή/ άτομο : 60 ευρώ  (ίδια για ενήλικα και παιδί) με ελάχιστο αριθμό ατόμων τα 7. Ανεβείτε στο σκάφος μόνο με 60 ευρώ το άτομο. H επιπλέον χρέωση για τον καπετάνιο είναι 50 ευρώ. Τα καύσιμα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.

Κάντε την κράτησή σας για την VIP εκδρομή της επιλογής σας!

Τηλέφωνο26950 29700,  26950 41480Τρόποι Πληρωμής:Πολιτική Ακύρωσης:
  • Αν η εκδρομή ακυρωθεί λόγω καιρού ή λόγω ανωτέρας βίας τότε επιστρέφονται τα χρήματά σας. 
  • Αν επιθυμείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας, πρέπει να το κάνετε 48 ώρες πριν την ημέρα πραγματοποίησης της εκδρομής και μόνο τότε έχετε δικαίωμα να λάβετε πίσω το 50% του αντιτίμου του εισιτηρίου σας. Σε διαφορετική περίπτωση δεν επιστρέφεται μέρος του ποσού. Κλείσε τώρα την Εκδρομή στο Ναυάγιο-Κολύμπησε σε Καταγάλανα Νερά!VIP Εκδρομή στις Γαλάζιες Σπηλιές - Κολύμπησε και γίνε μπλε!

VIP Εκδρομή στο Ναυάγιο - Κλείσε τώρα!

VIP Εκδρομή στη Ζάκυνθο!Αξέχαστη Εμπειρία!

VIP Εκδρομή στο Ναυάγιο -Κολύμπησε σε Κρυστάλλινα Νερά! - Κλείσε τώρα!Είμαστε ντόπιοι, ρωτήστε μας!

Είμαστε από τη Ζάκυνθο και μαζί μας θα κλείσετε ονειρεμένες διακοπές στο νησί μας! Ρωτήστε μας για διαμονή, εκδρομές και τοποθεσίες της Ζακύνθου! Μιλήστε μας για να σας προτείνουμε ιδέες για αξέχαστες διακοπές σε αυτό το στολίδι της Μεσογείου! Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε ώρα από τις 9 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. Θα μας βρείτε σε:

Σταθερό τηλέφωνο: 26950 29700
Chat σε WhatsApp ή  Viber: 698 5014 338
Facebook messenger ή voice chat
email: info@zantehotels4u.com 

Φόρμα επικοινωνίας στο site μας

Ακολουθήστε μας σε Facebook, twitter, Pinterest & Instagram για τις καλύτερες συμβουλές, ιδέες και προτάσεις!